SKÖNHET & HÄLSA

Skräddarsydda lösningar och service i toppklass.

LARMBÅGAR

För Skönhet- & Hälsobranschen rekommenderas AM larmbågar i första hand. Gateway tillverkar många olika modeller, vilken du ska välja beror till stor del på storleken på din affär är, hur många entréer du har samt vilken typ av varor du planerar att larma.

Etiketter fungerar bra på de flesta produkter inom skönhet & hälsa då de enkelt fästs på en liten yta. Ett bra komplement kan vara “safers” extra skyddsfodral av hårdplast för exempelvis parfymflaskor och förpackningar med rakhyvlar.

Läs mer om våra AM bågar här>>

“Gateway is a customer focused

supplier of fully integrated

loss prevention systems.”

-Roger Fernandez, Head of security, Marionnaud

Mest stöldbegärliga föremål inom Skönhet & Hälsa:

                          – Rakblad

                          – Smink

                          – Parfym

KAMERASYSTEM

Säkra upp din butik och ta till vara på värdefull information.

Kameror har idag så mycket mer att erbjuda än bara övervakning. Förutom att de filmar din lokal så finns det integrerade funktioner som kan ge dig insikter att jobba vidare med. Kundanalyser så som heat mapping och kundräkning hjälper dig att förstå dina kunders rörelsemönster och vilka tider på dygnet/veckan/året som de är mest köpbenägna.

Idag finns en uppsjö av kundanalyser som kan göras med hjälp av övervakningskameror, missa inte möjligheten att tjäna pengar och effektivisera din verksamhet med hjälp av modern teknik.

Läs mer om våra kameralösningar här>>