MODE & INREDNING

Skräddarsydda lösningar och service i toppklass.

LARMBÅGAR

För Mode- & Inredningsbranschen rekommenderas antingen AM eller RF larmbågar. AM tekniken fungerar bra ihop med produkter som innehåller metall, något som kan orsaka problem om man använder sig av RF-tekniken. Har man en “shop-in-shop” kan det vara ett bra val att kombinera teknikerna.

Gateway tillverkar många olika varianter av larmbågar. Vilken du ska välja beror till stor del på storleken på din affär, hur många entréer du har samt vilka typer av varor du planerar att larma. AM bågarna går dessutom att kombinera med MDG (metalldetektion) t.ex. för att upptäcka om någon kommer in i butiken med en folierad väska.

Läs mer om våra AM bågar här>>

Läs mer om våra RF bågar här>>

“Kundservicen är oerhört bra,

det är få leverantörer i branschen

där samarbetet löper så smidigt

som med Gateway.”

 

-Linus Sandgren, Koncernsäkerhetschef, Clas Ohlson

KAMERASYSTEM

Säkra upp din butik och ta till vara på värdefull information.

Kameror har idag så mycket mer att erbjuda än bara övervakning. Förutom att de filmar din lokal så finns det integrerade funktioner som kan ge dig insikter att jobba vidare med. Kundanalyser som heatmapping och kundräkning hjälper dig att förstå dina kunders rörelsemönster och vilka tider på dygnet/veckan/året som de är mest köpbenägna.

Idag finns en uppsjö av kundanalyser som kan göras med hjälp av övervakningskameror, missa inte möjligheten att tjäna pengar och effektivisera din verksamhet med hjälp av modern teknik.

Läs mer om våra övervakningslösningar här>>

Mest stöldbegärliga varor inom modebranschen

                       – Skor

                       – Accessoarer

                       – Sportkläder