DOLT LARMSYSTEM

Store Protect Concealed

Gateways dolda larmsystem Store Protect Concealed är perfekt för butiker där inredningsdesign och tillgänglighet står högst på listan. Nedsänkt i golvet tar den dolda larmbågen bort alla fysiska hinder från din butiksentré. Varorna längst fram  i din butik blir mer synliga för kunder som passerar förbi och skapar därmed en unik möjlighet både för skyltning och bättre användande av din butiksyta.

Larmsystemet är kompatibelt med Gateways fjärrservice vilket gör att de i många fall kan servas online endast ett telefonsamtal bort. För extra bra funktion så kan Store Protect Passive Slim eller Passive Loop läggas till och konfigureras ihop med systemet för förlängd räckvidd. Store Protect serien är känd för sin utmärkta räckvidd och vårt dolda systemet är inget undantag.

Gateways dolda larmsystem passar extra bra:

 FÖR NYETABLERINGAR

Vid nyetablering där du bygger upp butiken från grunden inklusive nytt golv har du möjlighet att gömma din larmbåge i golvet utan att det innebär extra kostnader för att bryta upp befintligt golv.

NÄR DU VILL HA EN FRI ÖPPEN ENTRÉ

När du vill ha helt fria ingångar och en luftigare känsla i din entré är detta alternativet perfekt. Inga hinder på väg in och synligare display av dina varor.

NÄR TILLGÄNGLIGHET ÄR PRIORITERAT

För att öka tillgängligheten i din butik och göra den enklare för alla kundsegment passar vårt dolda larmsystem. Detta kan till exempel vara ett bra alternativ om du säljer barnvagnar, rullstolar eller vänder dig till en äldre målgrupp.

OFTA ÖNSKAT PÅ FLYGPLATSER

På flygplatser finns det ofta direktiv som butikerna där måste anpassa sig efter. Till exempel så önskas det ofta en öppen entré utan synbara hinder. Där kommer vårt dolda system in som ett utmärkt alternativ.

Ladda ner produktblad